Velkommen til SRT Marketing

Skaar Racing Team AS jobber med flere spennende prosjekt for 2017. SRT består av to brødre, Atle og Frode Skaar. Vi har begge over 20 års erfaring fra motorsport og vårt fagfelt er Rallycross og markedsføring. Denne websiden skal på sikt markedsføres internasjonalt, men dersom du har fått link til denne siden er du en partner / investor vi ønsker å informere mer om våre nye prosjekt.

Motorsport og Rallycross har hele tiden vært vår lidenskap, og vi har de siste årene bygd opp merkevarer som Motorsport Event AS (som Frode driver på fulltid). SRT er offisiell Promotor for Rallycross Junior Cup med egen TV-Sending på vår nettside Juniorcup-RX. I tillegg eier og drifter vi Rallycross.no, en nyhetside for norsk og internasjonal Rallycross som har hatt over 100.000 unike brukere og over 2,4 mill sideklikk i 2016.

Vi har også et stort kontaktnett i Rallycross gjennom vårt engasjement som blant annet TV kommentator for Rallycross og drift av eget team. I 2016 var vi også sterkt innvolvert i en internasjonal satsing i RX2, noe vi også kommer til å være i 2017. Derfor vet vi hva som kreves av partnere, og vi kan love god synlighet i deres prosjekt etter deres budsjett.

Dersom du er interessert i å vite mer om vårt nye internasjonale prosjekt ønsker vi gjerne en prat! Vi kan markedsføre deres firma i en voksene sport som har et stort potensiale. Media har for alvor fått øynene opp for Rallycross og mange unge førere drømmer om å komme inn i Rallycross, nå også fra hele verden.

SRT Marketing

Dette konseptet du nå har fått link til går ut på at sponsorer og partnere som vil markedsføre seg i Rallycross tar kontakt med oss i SRT Marketing. Dere kan fortelle litt om ønsker, forventinger, muligheter og budsjett så kan vi sammen finne en god løsning for deres bedrift!

Vi setter opp noen forslag for hvordan deres firma best mulig skal få PR og markedsføring innenfor deres rammer og budsjett. Det er kunden selv som avgjør om de ønsker å gå for våre ideer og planer, og om dette lar seg gjøre i forhold til andre aktiviteter. Det er viktig at begge parter stiller med en åpen dialog, slik at vi kan få til et best mulig opplegg for deres ansatte, kunder, partenere mm.

Vi kan også tilby eventpakker der dere selv deltar og kjører bilcross biler. Vi kan bistå med alt i fra å disponere 15.000 til en full VM sponsor i et team, arenasponsor på motorsport anlegg etc. Se flere muligheter her!

Vi kommer til å lage noen pakker ila 2017 - men dersom dette høres spennende ut, er det bare å ta kontakt med Frode på telefon (+47) 938 69 316 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.